izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
 
POČETNA STRANICA - WEB DIZAJN - INTRANET APLIKACIJE
 
INTRANET
Intranet predstavlja lokalnu kompjutorsku mrežu unutar koje je određeni broj računala povezan fizički i logički. Protokoli koji se koriste za komunikaciju između računala u takvoj mreži obično su isti kao i oni koji se koriste i u Internet mreži. Po svim karakteristikama Intranet je umanjena verzija Internet mreže.
Aplikacije koje se projektiraju za Intranet obično koriste iste tehnologije kao i za izradu web stranica. Iste tehnologije i standardi omogućuju lakšu migraciju tako projektiranih aplikacija na Internet u cijelosti ili samo jednog dijela koji postaje dostupan široj javnosti.
Obično je protok podataka unutar lokalne mreže puno brži nego putem Interneta pa su i Intranet aplikacije puno brže u svom izvođenju od web aplikacija. Ta činjenica pruža nam mogućnost korištenja veće palete tehnologija i različitih formata podataka koji nisu toliko prihvatljivi na Internetuzbog ograničenja protoka podatka.
Intranet aplikacije sve više preuzimaju primat u poslovanju desktop aplikacijama jer pružaju mogućnost pristupa podacima sa bilo kojeg računala unutar mreže kao i preko Interneta iz nekog drugog okružja. Tako npr. možete nedovršeni posao završiti kod kuće spajajući se preko Interneta na aplikaciju.
 
BAZE PODATAKA
Baze podatka nam pružaju mogućnost pohrane podataka u određenom logičkom obliku. Poslovne aplikacije su praktički nezamislive bez korištenja baza podataka i većina informacija pohranjuje se unutar baza podataka.
Dobro organizirana baza podataka daje nam mogućnost brzog pristupa informacijama kao i kreiranje različitih statističkih prikaza na osnovu pohranjenih informacija.
Baze podataka se obično smješta na centralni server na kojem se nalazi i Intranet aplikacija i od tamo je dostupna korisnicima koji imaju pravo pristupa aplikaciji.
 
MOGUĆNOSTI
Intranet aplikacije po svojoj arhitekturi jako su slične web aplikacijama. Tehnologije koje se koriste u realizaciji takvih projekata su različite što omogućuje da se neki problem rješi na više različitih načina. Pogledajmo neke od primjena tih tehnologija u Intranet aplikacijama.
Unos i pregled informacija

Korištenje baza podataka daje nam mogućnost efikasnog unosa i organiziranja različitih oblika podataka. Jednom pohranjeni podaci lako su i brzo dostupni i pogodni za različite oblike pretraživanja i statističku analizu.
Želite li voditi evidenciju prodaje, stanja na skladištu, kadrovsku evidenciju, planirati sastanke i godišnje odmore, evidentirati putovanja i kupovinu, pohranjivati predmete i sl. Intranet aplikacija odgovoriti će na sve zahtjeve.

Kreiranje izvještaja

Trebate li kreirati izvještaje na osnovu podataka iz baze Intranet aplikacija će to realizirati na način da pripremi podatke za ispis na ekran, štampač ili da izvješće proslijedi putem e-maila.

Pohrana datoteka

Želite li napraviti arhivu datoteka različitog formata putem Intranet aplikacije može se napraviti pohranjivanje datoteke sa lokalnog računala na serversko računalo i evidentiranje u bazu. Na taj način je arhivirana datoteka dostupna sa samo par pritisaka mišem sa bilo kojeg računala.

Vizualna prezentacija

Svi podaci iz baze ili nekog drugog izvora podataka mogu se vizualno prikazati u različitim oblicima te tako životopisnije prikazaju podatke koji bi inače izgledali suhoparno.

Sigurnosna zaštita komunikacije

Posebnim algoritmima može se ostvariti zaštita podataka koji se pohranjuju kao i kodiranje informacija koje se izmjenjuju unutar mreže između korisnika.

Automatiziranje procesa

Česte procedure koje se ponavljaju nekim logičkim slijedom mogu se programski automatizirati tako da se korisnik što manje opterećuje dosadnim i opetovanim radnjama.

Izrada složenih izračuna

Svi matematički algoritmi mogu se organizirati u obliku modula koji se mogu jednostavno pozivati i koristiti. Time se ubrzava i pojednostavljuju kompleksni matematički izračuni koji se više puta primjenjuju.

 
NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 91226
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
D&D
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica