izrada web aplikacija Izrada poslovnih aplikacija Kako do?i do nas
 

Telefon: 01 6555 325
Fax: 01 6555 326
E-mail: info@slon-ing.hr

 
U izradi je web aplikacija za praćenje uspješnosti u igrama na sreću. U početku provjeravati dobitke u sistemima 6/45 i 7/39.
Uskoro ćemo na našim web stranicama početi primjenjivati AJAX tehnologiju koja će dodati novi komfor korištenja sadržaja na web stranicama. Primjena AJAX-a u web dizajnu uskoro će postati dio standarda i novih frameworka.
Testna verzija Digidaya postavljena je na našem siteu. Pogledajte mogućnosti evidencije i analize radnog vremena.
Naručite svoje web stranice povoljnije. U tijeku je popust od 20% na sve Internet projekte.
 
 
 
POČETNA STRANICA - WEB DIZAJN - IZRADA LOGOTIPA
 
LOGOTIP
Logotip (logo) predstavlja vizualni simbol koji prezentira neku tvrtku ili organizaciju. Obično se logotip bazira na tekstualnom nozivu tvrtke koji se stilizira kako bi ostavio upečatljiv i trajan dojam na promatrača. Kako su web stranice jedan vid marketinškog oglašavanja vizualna prezentacija je važna, a logotip nerjetko zauzima težište grafičkog dizajna stranice.
Logotip se izrađuje u vektorskom formatu kako bi zadržao svoju kvalitetu bez obzira na povećavanje ili smanjivanje njegovih dimenzija. Obično se bazira na nekom fontu i po potrebi se taj fon modificira.
Dobrim planiranjem i prezentiranjem tvrtka se identificira logotipom. Ponekad je potrebno logo prilagoditi web dizajnu stranice, ali te se intervencije svode na minimum.
Ukoliko nemate logotip ili imate više varijanti od kojih se niti jedna nije iskristalizirala mi ćemo vam rado predložiti nekoliko varijanti sa težištem na Internet primjenu, a ukoliko vam se logotip svidi izraditi ćemo vam i verzije prikladne za tiskane i elektronske dokumente.
 
NOVOSTI WEB DIZAJN POSLOVNE APLIKACIJE KONTAKTI
Početna stranica Mapa sitea Slanje e-maila  
Registriranje:
Korisničko ime:
Lozinka:
 
BROJ POSJETA: 91226
 
Anketa:
Koliko ste spremni izdvojiti za izradu web stranica? 
Odabir iz referenci:
Vlamont
Učestala pitanja Pravila prilagodbe za web pretraživače Mogućnosti dinamičkih web stranica